Jdi na obsah Jdi na menu

Jedna hračka z Japonska

25. 8. 2010

Představuji vám jednoho z nejunikátnějších a nejnepřemožitelných akčních hrdinů jaký kdy zachraňoval svět. Lítá rychleji než superman, jeho elektrické šoky palí vic, než smrtící polibek od Poison Ivy, je mohutnější než skálopevný Hulk, má více fanoušků než E.T. mimozemštan a nakonec, je to ten nejcharizmatičtější robot ano dokonce i Číslo pět neni zas takový sympaták Jmenuje se Panda-Z!

 

Ještě žádný superhrdina se nezrodil obdařen superschopnostmi, poté co zrovna vykoukl z dělohy (u Supermana by to dopadlo špatně, vime?), ale to je minulostí. Tentokrát v tom nemá prsty naše Matička, ale skupina militantních teroristů. A jistě už mateřské školky víte, že si není radno zahrávat s 29 tunovým bojovým robotem, když se vymkne kontrole. Militantní teroristé však asi mateřskou nedochodili a bláhově implementovali vysoce sofistikovanou umělou inteligenci a bylo jen otázkou času, kdy si uvědomí svou existenci, asi tak jako nihilističtí filozofové 19. století.

Panda-Z je jedním z unikátních anime charakterů z populární japonské série animovaných seriálů The Robonimation, jejíž patronem je Shuichi Oshida. Hlavním hrdinou seriálu je panda jménem Pantaron, který má to stěstí, že je napůl panda a napůl robot. Jeho posláním je zabránit zlotřilému císaři Warunimaru ovládnout svět, však to znáte. V tom taky tkví jadro celé série.

A jak to všechno začalo? Pantaron při své pouti zcela náhodou zakopne o podzemní laboratoř, kde se tajně vyvýjel Panda-Z. Vysoce smrtící robot Panda-Z je obdařen super-Z štítem co odrazí i masivní elektrický útok. Umí létat a dokáže nepřátele vystrašit vypuštěním salvy raketových pěstí. K jeho stvoření byla použita neznámá technologie a naneštestí jenom Pantaron ho dokáže plně ovládat.

Panda-Z zabodoval u diváků především humorným komiksovým stylem, jedinečnými charaktery a hudebním podkresem z 70-tých let. Následná kolekce DVD si velice rychle získala popularitu po celém světě. Ruku v ruce s DVD kolekcí bylo vydáno také široký výběr značkového zboží včetně plyšáků, doplňků k mobilním telefonům a v nepsolední řadě vynikajicí “PZ kolekcí”, hraček z umělé hmoty. Je neuvěřitelné, že se prodalo téměř 130 000 kusů za prvních šest měsíců.

PZ kolekce zahrnuje širokou škálů postaviček představujicí kompletní bestiář z původního seriálu. Poslední edice PZ kolekce přichazí ve dvou velikostech, mini a giant. Ve velikost Giant si můžete koupit rovnou tři nejoblíbenější támata: Forest, Urban a Sakura. V mini máte na výběr z deseti odlišných témat k dispozici v celku, nebo po částech zabalených náhodně pro sběratelské účely.

 

Zdroj:Zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář